Zalakarosi hotelek

 

A Dunántúl dombokkal, völgyekkel, erdőkkel, rétekkel arányosan váltakozó varázslatos táján várja vendégeit Zalakaros fürdőváros. Gyógyulást, pihenést kínál felbecsülhetetlen értékű gyógyvízkincsével, szíves vendéglátásával, üde boraival. Számtalan lehetőséget kínál kirándulásokra, szabadidős programokra a lovaglástól a horgászásig.
Megelégedve, megfiatalodva bocsátja viszontlátásra felfrissülni, gyógyulni vágyó, fáradtan, kimerülten érkező vendégeit.

Az itt élő vendéglátók őseiktől örökölt udvarias, mosolygós, vendégszeretete teszi emlékezetesebbé az itt töltött napok élményét, csábít a visszatérésre. Kóstolja meg a zalakarosi vendégszeretetet, nyugtázza derűs jókedvvel a gyógyvíz delejes hatását, vigye a város jóhírét, ajánlja szolgáltatásait barátainak, ismerőseinek.

 

Hotel Freya***

 

  • Hotel Freya Zalakaros
  • Hotel Freya Zalakaros
  • Hotel Freya Zalakaros
  • Hotel Freya Zalakaros
  • Hotel Freya Zalakaros
  • Hotel Freya Zalakaros

 

Cím: H-8749, Zalakaros, Termál u. 7.
Elhelyezkedés: A szálloda Zalakaroson, 30km-re a Balaton partjától épült, a termálfürdővel szembe.
Szobák: A kettő és háromágyas szobák fürdőszoba, sat TV, telefon, mini bár és balkonnal felszereltek.
Szolgáltatások: Magyaros és nemzetközi ételeket kínáló étterem, kávézó, széf, szuvenír shop, újságos, szauna, masszázs, fodrászat, szépség szalon. A gépkocsiknak és autóbuszoknak zárt parkoló biztosított. A szállodával szembe található gyógyfürdőbe, fedett folyosón juthatnak el a vendégek, és igénybe vehetik annak szolgáltatásait.
Sport: tenisz, lovaglás, horgászat és vadászat.
Ellátás: büfé reggeli és vacsora.
Ajánljuk: felnőtt csoportok, egyéni és wellness vendégek részére.