Egri hotelek

 

Eger - Magyarország gyöngyszeme, a barokk "ékszerdoboz". Szép földrajzi fekvésének, szelíd szépségű tájainak, termálfürdőinek, bor- és fürdőkultúrájának, polgárai vendégszeretetének köszönhetően az ország harmadik leglátogatottabb városa. Évente több mint egymillión keresik fel, hogy értékeivel ismerkedjenek, pihenjenek, a környéken kiránduljanak. A leghíresebb látnivaló az évszázadok alatt több ostromot is megélt vár, amelynek falain belül nyugszik Gárdonyi Géza, aki halhatatlan regényben örökítette meg a várvédők hősiességét. A történelmi városmagban számos szép és értékes barokk és késő barokk épületet találunk. A török hódoltság emlékét őrzi a minaret, amelynek erkélyéről páratlan panoráma nyílik a belvárosra.

Eger a jövő évezred városa is, hiszen közel húszezer diák tanul itt, akik utánpótlásai, szakemberei lesznek a szőlő- és bortermelésnek, a korszerű, Egerben letelepedett iparágaknak, hazai és külföldi vállalkozásoknak.

 

Hunguest Hotel Flóra***

 

  • Hunguest Hotel Flóra Eger
  • Hunguest Hotel Flóra Eger
  • Hunguest Hotel Flóra Eger
  • Hunguest Hotel Flóra Eger
  • Hunguest Hotel Flóra Eger
  • Hunguest Hotel Flóra Eger

 

Cím: H-3300 Eger, Fürdő u. 5.
Elhelyezkedés: A szálloda nem messze a városközponttól, egy csodálatos parkban található, közvetlenül a gyógyforrás és a gyógy központ szomszédságában.   
Szobák: Egy és kétágyasak, ill. 8 db családi szoba, fürdőszoba, sat TV, telefon, mini bár, balkon tartozik az alapfelszerelésükbe. Némelyik légkondicionált.
Szolgáltatások: Nemzetközi és magyaros specialitásokat kínáló étterem, széf, szuvenír shop, fodrászat és szépségszalon várja vendégeit. A gépkocsiknak és autóbuszoknak zárt parkoló biztosított. A szálloda össze van kötve gyógyfürdővel, így a szálló vendégei ingyen használhatják annak szolgáltatásait. 
Sport és wellness: szauna, szolárium, masszázs, fitneszterem, napozó terasz, billiárd, darts, tenisz.
Ellátás: büfé reggeli, menü vacsora.  
Ajánljuk: felnőtt csoportok, egyéni vendégek, üzleti és konferencia utasok részére.