Budapesti hotelek

 

Az ország fővárosa nem véletlenül vonzza a legtöbb Magyarországra látogató turistát. Műemlékeivel, nevezetességeivel és múzeumaival kellemes időtöltést nyújt minden érdeklődő számára. A Kelet Párizsaként is emlegetett város a Duna bal és jobb partján helyezkedik el. Pest és Buda város egyesítése után (1873), így lett Budapest az ország fővárosa. A történelmi városrész a Duna parthoz esik közel, de sajátos érdekessége a városnak, hogy a mintegy 525 négyzetkilométernyi területén bolyongó turistát folyamatosan elrejtett szépségek lepik meg.

A város felfedezésének legelőnyösebb módja talán egy buszos városnézés, amelynek során helyi idegenvezető segítségével kaphatnak általános képet a vendégek. Megismerkednek a Keleti pályaudvar épületével, a Stadionokkal, a Városligettel – állatkert, Városligeti-tó, Vajda Hunyad vára, Széchenyi fürdő, vidámpark - a Hősök terével, Andrássy úttal, a Szent István Bazilikával, a Duna hídjaival, a Parlament épületével, a Budai várral, Citadellával, stb.

A város bőven ad lehetőséget minden ide érkező vendégnek, hogy megtalálja a számára legmegfelelőbb szórakozást, hisz a nevezetességek mellett, számos étterem, szórakozóhely, színház gondoskodik erről.

 

3 star hotels 3 csillagos hotelek Budapesten

 

4 star hotels 4 csillagos hotelek Budapesten

 

5 star hotels 5 csillagos hotelek Budapesten